Jørgen & jeg

Jeg begynner å få en del mailer etter visningen av programmet av/om Jørgen Foss. Jeg har ikke sett det, for her i huset var TV'en okkupert av Champions League-fansen. Men jeg skjønner at det var en del av meg der, så må få sett den på fredag. I morgen er det full rulle fra tidlig til sent. 

Har faktisk vært sammen med Jørgen i dag på lanseringen av Master Chef der vi er konkurrenter og partnere.  Bildet er fra artikkel på TV2.no

Stikkord:

5 kommentarer

Lovelyliller.com

20.09.2013 kl.11:00

Alle skal mene noe om alt vettu :p Blir gøy å se det programmmet! Ha en fin helg!

hilde

20.09.2013 kl.22:59

jeg blir ikke helt klok på deg Kari, det har jeg vel heller aldri vært, jeg ønsker bare Jørgen Foss alt godt videre i livet. Han er en utrolig fin fyr som jeg håper får en lysende karriere fremover:)

mette

21.09.2013 kl.21:42

kansje jørgen endelig har tatt tak i livet sitt,og hørt litt på hva kari har sagt:) Jeg blir klok på deg kari:)

Nina Sprell Levende

22.09.2013 kl.16:57

Så programmet og synes dessverre Jørgen manglet selvinnsikt. Heier på han og håper han når målene sine, men han trenger å få hodet med på notene hvis ikke er jeg redd han ikke klarer det :-(

Angelica V. B. Martinsen

26.09.2013 kl.17:54

Hei, Kari!

Jeg har prøvd å finne mailadressen din, uten hell, så da tenkte jeg å skrive her istedet :-) Jeg er journalistikkstudent ved Norges Kreative Fagskole i Oslo, og skal skrive en artikkel om trening og kosthold! Jeg kommer til å fokusere spesielt på det faktum at det har blitt mer og mer fokus på disse tingene de siste par årene, i hvert fall blant unge, og de positive og negative sidene ved dette.

Dersom du hadde vært åpen for å svare på fem-seks spørsmål om temaet, hadde jeg blitt kjempeglad! Send gjerne en liten bekreftelsesmail til angelicamartinsen@hotmail.com dersom du har tid :-) Krysser fingrene!

Vennlig hilsen

Angelica M.

Skriv en ny kommentar

hits