Digger økologiske København!

Jeg var faktisk i København to ganger i sommer. Jeg var med på Masterchef og innspillingen foregikk i København.  Under intervjuene underveis spør de hva man er minst flink til og helst ikke vil lage og jeg svarte som sant var 'kake'. Den eneste kaken jeg har bakt er sjokolade-langpannekake når vi har hatt barnebursdag.  Jeg røk jo ut av den serien på kakebaking, glemte rett og slett å sette kaken i ovnen (smart). Da måtte jeg jo si ja til å bli med på Kakekrigen siden jeg er skikkelig dårlig til å bake kake og ante et håp om å kunne lære litt mer. Den ble også spilt inn i København. Så etter Jul kan du se meg gjøre ting jeg egentlig ikke kan...

Men det jeg ville skrive om i dag er altså København. Det er en by jeg har lyst til bli bedre kjent med. Ikke minst fordi det er så mye digge økologiske restauranter der! En av de vi var og spiste på heter BioMio og er 100% økologisk, både maten og drikkevarene og de som jobbet der også, hi-hi:


Anbefales på det varmeste! Husk BioMio i København! :-)

4 kommentarer

Keths!

15.10.2013 kl.21:49

Titter innom for å ønske deg en fin tirsdagskveld!! Håper starten på uka har vært bra :D

milslukeren

15.10.2013 kl.23:08

ååh, fantastisk! har vert i Køben før, men denne må jeg prøve neste gang :)

Bra innsats på Master chef forresten! gleder meg til Kakekrig programmet :-D

B

16.10.2013 kl.08:02

Perfekt! Vi skal bo på økologisk hotell i København nå i helga (romantisk weekend ;)). Har ikke vært i byen siden jeg var barn, så dette blir fint.

xantippe

17.10.2013 kl.15:03

Hei.

Hvordan kan jeg være sikker på at de økologiske varene virkelig er det ? I samfunnet vårt er det jo helt vanlig å lure folk når det gjelder alt av produkter. Innholdsfortegnelsene er ofte feil eller mangelfulle, å bli rynkefri med krem er ikke mulig o.s.v. Så har du et forslag til hvordan man ikke skal bli lurt?

Skriv en ny kommentar

hits