Misforstått "forbedring"

Ikke all "oppussing" er av det bedre. Denne videoen har blitt delt uttallige ganger og viser hvordan man manipulerer bilder i media. Resultatet av å være omringet og bombardert med slike falske bilder er at veldig mange bestreber å se ut som  denne "etter"- versjonen, men si meg en ting, det kan da ikke være bare meg som synes at dama er mye deiligere og diggere i "før"-versjonen?
Hva ser vi som utgangspunkt for "forbedringen"? En søt, sunn, frodig bite-fristende flott jente - organisk.


"Etter"-versjonen ser ut som en dukke laget av plastikk med et helt merkelig ansiktsuttrykk - ja, som en dukke.

Ikke noe særlig  å bite i der i gården. Om du ikke vil brekke en tann, da.

Ikke la deg lure til å tro at det er sånn du må se ut for å ha draget. Dette er faktisk ikke et menneske, denne damen eksisterer egentlig ikke (som du selv ser).

Stikkord:

7 kommentarer

Maikenminverden.blogg.no

03.11.2013 kl.17:24

Sant sant! Sykt press på å se ut som en plastikk figur. Greit og holde seg litt ok utseendemessig men det må jo være realistisk :)
det skulle vært ulovlig - over hele verden

eldbjorgandrine

04.11.2013 kl.14:57

Kjære Kari.......

Kan du være så snill å svare på ett enkelt trim spørsmål?

Jeg er temmelig utrent, og blir sliten av bare noen få minutter på ergometersykkelen. Er bedre på mølla, men må ha variasjon.

Er det bedre å ha trøene på tungt, slik at det er tungt å trø, og trø i 3 minutt, eller å ha trøene på lett å trø i 7 minutt?

Håper du kan svare.

Hilsen EA

Kari Jaquesson

04.11.2013 kl.17:05

eldbjorgandrine: Svaret er: Midt i mellom! Poenget er å produsere mest mulig Watt og om du velger musikk som går 140-160 Beats per minutt vil du tråkke i et bra tempo. Legg på så mye motstand som mulig, men ikke mer enn at du klarer å holde takten med musikken. Å ha så mye motstand at du knapt komme rrundt med pedalene eller har så lite at det blir litt "hamsterhjul" er ikke spesielt effektivt. :-)

eldbjørgandrine

04.11.2013 kl.18:46

Okai, tusen tusen takk for hjelpen Kari :) Setter stor pris på det!!

Kari Jaquesson

04.11.2013 kl.19:57

eldbjørgandrine: Bare hyggelig! Men håper du skjønte at du ikke skal tråkke 140-160 ganger per minutt, men halvparten så mange (70-80 RPM). :-)

eldbjørgandrine

06.11.2013 kl.21:53

Lol.... jo da, skjønte det. Midt i mellom...... Det er det jeg i grunnen har ligget på de gangene jeg kommer meg på sykkelen, men jeg har så dårlig sammvittighet for at det ikke er nok, stoler iallefall ikke på det anntallet kcalorier det sisplayet forteller at jeg har forbrent ;P

Skriv en ny kommentar

hits