Egensex sjokkerende?

Overlat det til VG å bruke ordet sjokkerende om at folk faktisk har egensex.
De fremstiller det som noe sjokkerende å vise noe som 99,9% av alle mennesker i alle aldre driver med.  Hei VG: Det er normalt, sunt, gøy og VANLIG å skape egne orgasmer. Det er vel heller voldsfilmer og spill dere burde bruke ordet SJOKKERENDE om, istedenfor å promotere dem som gøyal underholdning. 

At Miley Cyrus viser /antyder det i sin siste video er BRA  - det er nemlig mange jenter som er flaue over å runke (ja, det heter det for jenter også). Det er fremdeles mange jenter i verden som ikke vet at de kan utforske sin egen nytelsessentral, skape sine egne orgasmer og slett ikke er avhengige av en annen for å ha det digg, det er noe de kan velge (eller ikke) å dele med en annen når/om de vil.

Jeg har ikke sett videoen, den er sikkert glæm og kommers, men det gjør ingenting - fint å vise egensex. Mer av det og mindre vold og overgrep - det vises det nemlig flust av både i videoer og serier som hylles og anbefales.

Jenter og gutter, kvinner og menn  det er ingenting sjokkerende ved å nyte sex med seg selv - nyt i vei! Det deilig, sunt, avstressende, lærerikt, meditativt og gøy og helt gratis. 

#sex #mileycyrus #onani #egensex #orgasme #vg

5 kommentarer

Katharina

27.12.2013 kl.17:24

Så enig med deg :)

Ser ikke noe sjokkerende med det ;P

Lovelyliller.com

27.12.2013 kl.17:55

onani er jo HELT normalt. At man kan vise krig og elendighet uten at noen sier noe er rart..

Helene Aamlid

27.12.2013 kl.18:00

Det begynner å bli litt gammeldags å kalle seksuellle ting for "sjokkerende" når det er overalt. Det er mye som er sjokkerende, men litt onani hører ikke med i den kategorien.

crossfitkjerring

27.12.2013 kl.19:09

Amen!

Unni

27.12.2013 kl.20:05

Fy flate så godt sagt! Ikke at jeg har sett videoen, men fokuset i media er så på tryne! Ja takk til sunn sex og sunne idealer også på den fronten!

Skriv en ny kommentar

hits