Morsom jobb!

De siste to dagene har jeg jobbet på ledersamlingen til Mester Grønn. Det er Norges beste blomsterkjede - både fordi de har fine butikker OG fordi de er flinke til å selge flotte blomster som også er Fairtrade.

Dette var en jobb jeg ble booket til før jeg ble spurt om jeg ville være Fairtradeambassadør, men det var jo et veldig hyggelig sammentreff!

Dag 1 hadde jeg mange trimsnutter mellom de forskjellige faglige foredragene- (slitsomt å sitte hele dagen uansett, men ekstra for de som er vant til å jobbe i butikk og være  aktive hele arbeidsdagen).

Det som var veldig morsomt er at hele gjengen ble med på å ta 100 knebøy   både fordi det er gøy og for å inspirere alle  som er med på marsutfordringen (2500 knebøy i løpet av mars).

Dag 2 hadde jeg morgentrening kl 8, så var det frokost, foredrag og til slutt fortalte jeg litt om hva jeg hadde sett da jeg var i Kenya for å se hva Fairtradepenger går til. Etter den reisen kan jeg bare si: Velg Fairtrade  - det funker! Mer om det ved en senere anledning! 

 #knebøy #trimmedkari #treningergøy #trening #seminar #mestergrønn #fairtrade

4 kommentarer

prinsessen

19.03.2014 kl.19:18

så morsom blogg du har!

trine

19.03.2014 kl.23:46

Det var knallbra! Tror du vil være en toppers ambassadør for fairtrade :)

Maja

20.03.2014 kl.22:52

Inspirerende å få ta del av din kunnskap om alt fra kropp & topp, tips om mat, helse, velvære. Jeg fikk en påminnelse om hvor godt det er å være tilstede i situasjonen. Nyte, kjenne smaken... duften... Sist men ikke minst så har jeg tatt fairtrade historiene til hjertet og i større grad gjort kundene oppmerksom på at det er fairtraderoser og at det nytter. Takk Kari!

Kari Jaquesson

21.03.2014 kl.09:48

Maja & Trine: :-) <3

Skriv en ny kommentar

hits