Det vakreste som finnes

Det vakreste som finnes er jo livet i seg selv. Og noen ganger støter en på ordlyder som fanger dét på en så vakker og øm måte at man kjenner strengen som er festet i hjerteroten og inn i vissheten om vår egen forgjengelighet. Om morgenen koser jeg meg med dagens første kopp kaffe og helt fri flyt på nettet. Da kommer jeg over både spennende, glade, triste, rare, morsomme, og sprø historier, bilder, artikler og mye annet.
I dag hadde en av mine Facebookvenner lagt ut dette verset fra et dikt av Hans Børli og det vil jeg dele med så mange som mulig, for det fanger nettopp dette og traff i alle fall meg midt i strengen. Så kort, og så vakkert, akkurat som livet.

Å, flytt deg nærmere inn til meg
her på kjøkkentrammen!
Den er så svimlende kort den stund
vi mennesker er sammen

Hans BørliJeg hadde aldri hørt om Hans Børli før, men dette inspirerte meg til å lese flere av hans dikt. Det er jeg glad for.

 

#hansbørli

5 kommentarer

Mariann Sæther Tokle

25.03.2014 kl.10:52

Hvis du liker ord om livet, anbefaler jeg deg www.facebook.com/Lillasjel siden min for der legger jeg ut nydelige bilder med tekst. Jeg låner bilder fra hobbyfotografer og kunstnere, med tillatelse, og skriver så tekst på de, eller låner av andre. Bruker også disse bildene ganske konsekvent på bloggen min, for det gjør den litt annerledes enn andres. Velkommen inn for en titt:) (Eller la være hvis du ikke gidder,hehe)

Eva

28.03.2014 kl.19:15

hei.

Ville bare si at jeg likte din kommentar om at du "liker å se litt takras ut også".

=) Har ikke hørt at det har blitt sagt så mange ganger, det synes alltid å være stikk motsatt det som skrives om i media, etc.

Visst f... passer dette for mange av oss. Elsker joggebuksa, og avslappet stil, selv om jeg ikke alltid trener. WTF. =)

Bra sagt, og det viser egentlig langt mer evnen til å "ta vare på seg selv", enn det gjør å hele tiden være redd for og stress rundt utseendet.

(Du ser bra ut endog;))

han på bussen i paris

31.03.2014 kl.23:47

Hei Kari jeg blei fortalt av mine venner på bussen i paris denne søndagen att jeg satt vedsiden av Kari Jaquesson uten å vite det det var litt morsomt. hilsen han fyllesyke fyren på bussen <3

Kari Jaquesson

06.04.2014 kl.14:39

Eva: He, he, he! Komfort er alltid første prioritet.

Kari Jaquesson

06.04.2014 kl.14:39

han på bussen i paris: :-) hi-hi!

Skriv en ny kommentar

hits