Livet - for en herlig reise!

Heisan! Jeg har bursdag i dag og ville bare svippe innom for å si at livet blir bare diggere og diggere! Så kjære, søte 25, 25 og 45-åringer med "livskriser" - (ja, har faktisk møtt folk som synes det er fælt å bli så "gammel" som 25!"  Du har ingenting å frykte. Det er kjempegøy! 
Flaks har en god del å si her i livet, vi har noen gener som bestemmer mye av hvordan vi er både fysisk og psykisk, men jo bedre kjent man blir med seg selv, jo mer kan vi kondisjonere oss til å leve livet på lag med oss selv!

Fysikken endrer seg, så klart - men vet du hva?  Når du er i aktivitet og leker og opplever holder du deg rask og rørig! Å ta vare på helsen din er den aller beste investeringen du kan gjøre - det vil du aldri (og da mener jeg aldri) angre på!

Å være nysgjerrig og engasjert er også noe som (etter min erfaring) gjør at livet bare blir mer og mer interessant. Å bry seg om annet enn bare sin egen lille verden, strekke blikket utover nabolaget, ja kanskje utover i verden og vite at JO - du kan gjøre en forskjell. 

Nå skulle jeg gjerne ha skrevet side opp og ned om dette, men nå roper Yngste Prince Charming at vi blir hentet om 10 minutter. Skal på lunsj til søsteren min. Nevøen min har bursdag i dag også så vi har dobbel-feiring!

Ha en fin dag - det skal jeg - akkurat som alle de andre herlige dagene som utgjør LIVET!  Her er jeg i går kveld rett etter midnatt - feiret med varm melk og frøknekkebrød. 


Og lit mer glamorøs - bare for å minne meg selv på å gidde å pynte meg litt innimellom. hi-hi!

 

2 kommentarer

Andreas

19.04.2014 kl.16:46

Nysgjerrighet er helt klart en viktig egenskap. Å være nysgjerrig fører til at man lærer mye og oppdager mye. Store oppfinnelser og oppdagelser begynner gjerne med, "hmh, det var rart...". ;)

Å bruke hodet for å tenke, filosofere, gnage på forskjellige spørsmål og finne svar er like så viktig som å holde kroppen ellers i form.

Jeg følte meg for øvrig gammel alt som 13-åring. For da knaket det i leddene når jeg gjorde armhevinger. :P

Kari Jaquesson

06.05.2014 kl.13:46

Andreas: :-) Du er god!

Skriv en ny kommentar

hits