Trim og inspirasjon på den franske riviera!

 

 

I en hel uke skal vi boltre oss med masse opplevelser på verdens mest berømte kyst! Dagene vil by på morgentrim og ettermiddag hver dag med et par unntak. Resten av dagen kan du bruke til mye forskjellig, du bestemmer, dette er din uke! Jeg er din trimveileder og sørger for at du får deilig aktivitet som inspirerer! Her er printervennlig program med dag-for-dag oversikt:  
» Program riviera med dag-for-dag.

Her er det mange muligheter!
Du velger selv dag-for-dag: rolige dager ved bassenget med bøker eller håndarbeid, strand og luksus på hotellets private strand eller mest mulig fart og opplevelser? Hotellet strand byr på med fullservice restaurant hvor du kan nyte en deilig lunsj uten å måtte rikke deg fra havutsikten. Det er masse koselige restauranter i alle priklasser i nærområdet, og dette er Frankrike, her serveres det lekker og delikat mat. 

Vil du helst se mest mulig av rivieraen? 
Vi bor midt i smørøyet i sjarmerende Juan-les-Pins og det er fort gjort å spasere til togstasjonen. Med tog eller vanlig buss er det kort vei til alle de berømte rivierabyene som Nice, Villefranche, Cannes og St. Tropez, men du kan også oppleve steder som Grasse, St. Paul de Vence og mange flere! Pittoreske Antibes med sin sjarm er i gåavstand.

Kunstelskere kan glede seg! Picasso og Chagall har egne museer, men det er også flust med andre muséer og gallerier i alle byene på rivieraen.

Det er veldig mye flott og lekkert å handle med seg, heldigvis har vi lov til å ha med 2 X 20 kilo bagasjen! Lekre Provencestoffer, keramikk, alt av delikatesser og gode viner, her er det en fryd å handle både i lekre boutiquer og på yrende, fargerike og velduftende markeder. Vi må jo få med oss blomstermarkedet og gamlebyen i Nice! Kanskje blir det middag der en av kveldene?

Aktivitet som passer deg! Trimprogrammet passer alle og er lagt opp slik at alle kan finne sin riktige intensitet enten du er helt fersk eller allerede sprek og aktiv! Jeg hjelper deg uansett om du er "fersk" eller supersprek!

Vil du trene mest mulig i løpet av uken? I tillegg til mitt program tilbyr hotellet aqua-zumba og vegg-i-vegg ligger det et stort treningssenter med alt av utstyr og trimklasser. Det er det fritt frem for vandre- eller løpeturer både i terreng og langs strandpromenaden. Jeg hjelper deg med gode alternativer om du har kranglete knær, rygg eller annet som du må ta hensyn til. Om du ønsker hjelp til å få en enda bedre livsstil tilbyr jeg personlige veiledningstimer. Jeg sender ut mail til alle påmeldte med tilbud om dette. 

 

God mat = sunn mat  Det franske kjøkkenet er verdenskjent! Her er det friske råvarer, og SMAK! Spesielt velrenommert er kjøkkenet fra Sør-Frankrike fordi det i tillegg til å være så godt er supersunt. Du har vel hørt om Middelhavsmat? Vel, ? det er det de er kjent for her: gjett om vi skal kose oss! Rosévinene fra distriktet er også fantastisk gode!

Batterilader de lux! Dette blir en uke med mange koselige stunder og felleskap, morsom og variert trim, spennende smaksopplevelser, interessante utflukter (når og om du vil) og mye annet å skrive hjem om! Ikke vær redd for å melde deg på alene, det er det mange som gjør! Er du noe du lurer på er det bare å ta kontakt med Jomfrureiser per mail eller telefon 67 55 80 80, eller du kan maile meg direkte på karijaq@gmail.com.

 

Etter en slik uke vil du kjenne deg både oppkvikket og avslappet. Deilig, ikke sant? Jeg snakker flytende fransk og er med på alle de felles middagene og kan også tilby personlig veiledning under uken om du ønsker det. Dette bestilles direkte, jeg sender ut informasjonsmail når du har meldt deg på reisen.

Det er jo deilig å få litt ekte sommer før vi tar sjansen på godvær hjemme i Norge som sikkert/kanskje kommer sånn etter hvert. 

Info om priser/påmelding HER

Velkommen til det gode liv!

 #trimmedkari #detgodeliv #trimreise #franskeriviera #jentereise #aktivitetsferie #ferie #opplevelser

6 kommentarer

Marianne

16.04.2014 kl.17:57

Det hørtes jo utrolig fint ut, Frankrike er et flott ferieland:-)

Sissel Judith Vetland

16.04.2014 kl.21:43

Dette frister mye!

Opplegget virker jo super-dupert fra A-Å <3

Kari Jaquesson

17.04.2014 kl.20:05

Sissel Judith Vetland: Gjett om! Sør-Frankrike er HERLIG og med trim, fellesskap (i de porsjoner man selv ønsker) og deilig mat er dette topp-topp! :-)

Kari Jaquesson

17.04.2014 kl.20:05

Marianne: Oui, oui- det er bare å bli med! :-)

J

20.04.2014 kl.20:41

Kari, jeg spør deg her jeg, vel vitende om at du ikke bruker bloggen som en arena for å rådgi folk sånn sett. Men jeg bare MÅ spørre om ett par ting.

*Jeg er Gastric By Pass opperert for 4 år siden.

Det er viktig med protein, men nå har jeg fått vite at for mye protein hindrer meg i å gå ned i vekt.... Jeg veide 130 kg, og nå er jeg 83. Jeg var nede på 70, men gikk opp til 83, og jeg kommer ikke ned igjen, trener 30 days shert med jillian michaels 4-5 ganger i uka, tredemølla 4-5 ganger i uka da 15 minutt jogg og 15 min gå....er i veldig dårlig form asså. Men med masse egg, kylling, skyr og styrkmelk og alt for å få i meg mest muelig protein har jeg i tilegg begynt med prework out pulver og protein pulver fra proteinfabrikken, samt noen energi piller, og forbrennings piller fra protein fabrikken som hvist nok skal være sååååååååå bra. Men vekta rikker seg ikke, jeg blir bare lei meg.

Noen sa det er mor mye protein.....??

Kan dette stemme??

Kari Jaquesson

06.05.2014 kl.13:45

J: Oj, jeg vet ikke hvem som har gitt deg rådet om å spise masse proteiner! Det må porsjonkontrolleres som med all annen mat. Du spiser for mye, rett og slett, mer kalorier enn du trenger. Flott at du er i aktivitet, fortsett, fortsett, men du trenger også å få satt opp en spiseplan med riktige porsjoner.
Ta kontakt med legen din og få en henvisning til en ernæringsfysiolog. Du fikk sikkert en del kursmateriell under forberedelse til operasjonen, hent frem det og sjekk om det er noen mengdeforslag.
:-) Lykke til Vennlig hilsen Kari

Skriv en ny kommentar

hits