Produkter som fortjener en fest!

I morgen skal jeg holde foredrag på Litteraturhuset sammen med Fairtrade Norge. Rettferdig handel vil bli viktigere og viktigere. Jeg er overbevist om at de produsentene som satser på det vil være fremtidens vinnere.

Jeg tror rettferdig handel vil få voksende betydning for oss når vi handler. Det har å mye å si at vi velger mat og annet som er produsert på en rettferdig måte. Da har  arbeidere og bønder verdige forhold og en forutsigbar inntjening for ikke å snakke om at de slipper å puste inn og ta på farlige kjemikalier.

Når jeg setter frem en flott rosebukett eller spiser en banan vil jeg vite at jeg ikke samtidig får med meg masse giftstoffer. Jeg vil også vite at varene ikke er produsert av slaver som arbeider under uverdige forhold. Det tror jeg flere og flere vil kreve etter hvert som de blir oppmerksom på hva Fairtrade faktisk er. 

 

#fairtrade #bryseg #rettferdighet #banan #kaffe #te #roser #juice #sjokolade #ananas #love #trimmedkari

5 kommentarer

Sissel Judith Vetland

12.05.2014 kl.00:27

For en kjempeflott reklame!!!

Jeg har nok mye å lære om fairtrade!

Kari Jaquesson

12.05.2014 kl.13:14

Sissel Judith Vetland: Her finner du masse info: www.fairtrade.no
:-)

Sissel Judith Vetland

12.05.2014 kl.13:36

Å tusen takk <3

Linken lagrer jeg likegodt i mine favoritter :-)

Jøss, det er mange flere produkter en jeg hadde forestilt meg!

Dette må jeg lage et blogginnlegg på, og da håper jeg det er greit at jeg legger inn din reklame og kanskje også reklamere for din blogg-side?

Kari Jaquesson

13.05.2014 kl.08:31

Sissel Judith Vetland: JA - bare link ivei - det er flott at du vil slå et slag for Fairtradeprodukter - da er du med å gjøre verden mer rettferdig! Hurra! :-)

Sissel Judith Vetland

13.05.2014 kl.13:41

Så flott, tusen takk!!!

Skriv en ny kommentar

hits