10 år siden min første gang!

Tiårsjubileumet for bloggen min gikk stille forbi i mai i år. Ikke så rart at jeg glemte det selv, jeg har nesten ikke har vært "på" de siste par årene. Om jeg gikk lei? Nei, egentlig ikke, jeg mener mye om det meste og har bare uttrykt meg på andre plattformer. Men nå er jeg  i gang med flere ting jeg både har lyst til å dele og som jeg trenger hjelp til, så da er jo dette det perfekte stedet å dekke bordet igjen!

Jeg ble helt forundret da jeg så hvor mange som kikker innom! Tusen takk for interessen og tålmodigheten! Håper du blir med videre også!
 

 

Jeg bladde meg tilbake for å se på mitt første blogginnlegg og tok en verdisjekk. Jepp, hurra - jeg er fremdeles "intakt". De samme verdiene gjelder. For noen handler fitness om utseende og prestasjon, og det er jo faktisk navnet på en konkurransegren. Men det er ikke fitness for meg. Ikke et vondt ord om det å ville se ut på en bestemt måte,det er en personlig sak og opp til enhver. For meg er ikke "fitness" bare det som synes, langt i fra. Det handler om en total livsstil og et sett med holdninger og handlinger som dreier seg mer om "oss" og "vi", enn om "meg". Det er den engelske betydningen av ordet som er min. "Egnethet" - hører veldig rart ut på norsk, men det er det som er betydningen. Som jeg skriver i beskrivelsen av bloggen:
"Trim, mat og hvile er selvsagte ingredienser i en fitness livsstil. Men fitness handler om mer. Fitness handler om alt fra biceps til politikk! Med andre ord: i bloggen kommer jeg til å skrive om alt mulig." 
Det er snakk om valg og verdier. 

Kjære leser, håper du blir med meg videre etterhvert som jeg presenterer mitt store prosjekt og flere små, som jeg også vil ha din hjelp til, dine innspill på, og ikke minst som jeg kommer til å trenge et tonn med oppmuntring til. Jeg har holdt på med forberedelser og research i snart i tre år, men blitt stadig avbrutt av litt ville runder i media. Sånt tar så mye tid! Og det tar krefter! Klart en del av det har gått inn på meg. Mer enn jeg har skjønt selv mens det har stått på. Men jeg er en veldig (veldig!) privat person og deler ikke så lett. Og så er jeg ekstremt treg! Og ganske lat (joda). Nå fremover trenger jeg både folk som roper hurra og folk som ser strengt på meg og dytter meg avgårde. Ikke på trening, he-he - der er jeg ikke lat i det hele tatt. Men med veldig mye annet - som du vil oppdage etter hvert!

Sånn, da var jeg i gang igjen, det føles godt, faktisk! Små ting vil skje nesten hver dag fremover, må gå gjennom layout og kategorier og rydde litt. Sånn er det etter ferie, vettu, må pakke ut av kofferten, vaske litt tøy og få lagt det på plass. 

6 kommentarer

Torbjørg

03.11.2016 kl.13:02

Hei! Har savnet bloggen din. Så flott at du er tilbake. Jeg savnet også trimmen din så mye at jeg til slutt måtte kjøpe meg DVD spiller, igjen. Så nå trener jeg med deg flere ganger i uka 😅. Ha en fin dag 😊

Kari Jaquesson

03.11.2016 kl.21:41

Torbjørg: Så koselig tilbakemelding! <3 Har fått pes fordi programmene mine ikke kan streames, men jobber med saken. tar det som en STOR ære at du har kjøpt DVD-spiller ! :_) God trim!

Maria T.

09.11.2016 kl.15:04

Heia Kari :-). Kor kjekt at du er tilbake på denne plattforma også. Gler meg til å følgje deg her framover.

Kari Jaquesson

17.11.2016 kl.12:56

Maria T.: Takk, Maria! Det blir nok ikke så veldig ofte nå i starten, men mer etter hvert! :-) Ha en fin dag!

Kari Jaquesson

04.04.2017 kl.10:04

Maria T.: Hei Maria! Jobber med egen side, men lar meg lett avlede, så er veldig forsinket! Skal "ta meg sammen", :-) Ha en deilig vår!

Maria T.

27.06.2017 kl.11:15

Heia Kari

Våren var veldig fin, men så alt for kort. No er det sommaren som står for døra. Håper du har det bra, og at du snart er i rute :-).

Skriv en ny kommentar

Kari Jaquesson

Kari Jaquesson

55, Oslo

Trim, mat og hvile er selvsagte ingredienser i en fitness livsstil. Men fitness handler om mer. Fitness handler om alt fra biceps til politikk! Med andre ord: i bloggen kommer jeg til å skrive om alt mulig.

Kategorier

Arkiv

hits