En helt vanlig søndag i et fredelig hjørne av verden.

Sitter og kikker ut av vinduet og ser at dagen er passe grå. Stod opp 07 og har lest Dagsavisen (HVA? Leser du ikke den i helgene? Skaff deg abb. med en gang). Jeg liker Anders Hegers kommentar på søndager og mange andre både på i lørdags- og søndagsutgavene.

Å lese aviser er digg, men det er for lite nyhetsstoff i mange norske aviser! Dagsavisen er av de bedre.

Så først avisen med en kopp kaffe, etterpå havregrøt med Cultura & et lass av kanel, stekt egg, klibrød og gulrot, vitaminer & tran – I’m in business!


Nå skal jeg lage ferdig de siste listene til deltagerne i Dansefeber. De skal få lister over hva som skal til enhver tid være i kjøleskap, kjøkkenskap & fryser. Jeg har vært og holdt foredrag for dem om hvordan de må spise for å kunne VINNE! Dansere ser på seg selv som kunstnere, men glemmer at de også er idrettsutøvere – og at de må spise som en idrettsutøver. Problemet for mange dansere er at de spiser for lite og for ensidig og da blir jo prestasjonen deretter!

Skal opp i huset etterpå og henge opp en haug med plakater. De har allerede fått et hefte jeg har laget til dem, men det er noe med huskelapper på veggene som funker…..


 

Etterpå blir det trening og tur så skal jeg i surpriseparty til en skjønn jente som blir 20 år. Hun har jeg kjent siden hun var fire år og ville gifte seg med min eldste sønn (som da var nyfødt) I dag er hun en grasiøs ballettdanser som skal feires. Sønnen min er 16 år, men får dessverre ikke vært med i dag for han er i Tyrkia på treningsleir med Skeid. Kanskje det er min kommende svigers jeg skal til i dag? He-he – det er jo alltid greit å kjenne og like familien til barnas kommende.Jeg innrømmer at det er et par jenter jeg gjeeeerne skulle hatt som svigerdatter.


 

Mmmmm – tenk så luksus å kunne sitte i fred og ro uten bomber som detter i hodet eller noen ting og kunne skrive om livets alminneligheter. Vi er heldige som kan det……….


 

Ha en god søndag – nyt freden!

 

12 kommentarer

Koselig koselig

18.02.2007 kl.10:39

Vi har det godt ja, helgene er så deilige. Et lite frikvarter, bare sitte og kose seg med kaffe, aviser, blader, frokost tv(Nyhetsmorgon på TV4) og ta inn over seg. Nå skal vi ut og gå tur her, tåka ligger tjukk her i Vestfold, men nei ... nå ser det ut som den letter litt. Spiller ingen rolle, vi skal ut å gå uansett. Tar med meg kamera og knipser evt. ting på veien også, og legger de ut på min blogg :) Det er også koselig!

Genese

18.02.2007 kl.11:58

Finnes ikke noe bedre enn en fredelig søndag morgen. :_)

Ida

18.02.2007 kl.16:13

*sukk*litt for fredelig syns nå jeg - influensa og savner sykkelen min :(Kjedelig å bare sitte å stirre ut i lufta/på skjermen.Men vi er da absolutt heldige :)Kari - Er det veldig dumt å trene når man er syk? Syns det er vanskelig å komme igang igjen etterpå, og så føler man seg så daff når man ikke får gjort noe :)

Kari Jaquesson

18.02.2007 kl.22:00

Hei Ida. Ja, du skal holde deg i o når du er syk - i alle fall når det er snakk om influensa! kan jo gå en ROLIG tur som ikke er for lang og sånn, men generelt trenger kroppen hvile, væske og næring for å kunne friske seg til. Lei noen morsomme DVD'er davel!:-) Kari -God bedring!

19.02.2007 kl.09:04

Hei Kari! Jeg jobbet hos deg på Trim Tram for mange år siden, kansje du husker meg hehe:) Jeg har hatt noen år treningspause, men nå for 1 mnd siden har jeg begynnt å trene ordentlig igjen i helsestudio. Jeg har et bra program som jeg bruker ca 1,5 time på 3-4 ganger i uken og resultatene kommer. Men nå har jeg og kjæresen min bestemt oss for å prøve å få barn. Da er spm: kan jeg trene på denne måten fordet? Kan det hemme muligheten for å bli gravid? Jeg gir alt jeg har på trening. Feks knebøy i smith, kan det være skadelig? Er det visse øvelser jeg ikke bør gjøre? Jeg trener bare helsestudio og går turer og jogger.Mange sier at gravide ikke skal bære tungt, er det riktig?

Linda

19.02.2007 kl.09:06

Linda var navnet:)

Gry

19.02.2007 kl.18:07

Heisann Kari :) Du er ei fantastisk inspirerende dame, og bloggen din likedan!!! Har lest mesteparten av den, og så at du bla har gått på atlantis, det har jeg også, gikk i Spania Kjempeår:) Men du jeg lurte på en ting, du har en sånt (betalings-)nettsted der jeg kan sende inn spm, åpnes den snart?? Virker som den er nede serru... Stor klem fra meg. :-D

meg

21.02.2007 kl.12:31

Hmm..dine søndager hørtes idylliske ut.. Søndag for meg er deprimerende dag som oftest..-slutt på helgen og kosen, tilbake til studenthybelen og farvel til kjæreste, venner og familier... *sukk*..Min deiligste dag er torsdagene. Da nærmer helgen seg, det er fri fra jobben og bortsett fra skole står hele dagen til min disposisjon. Jeg gjør akkurat det jeg vil. Trening, treffe venner og rydde og vaske litt.. Er jeg ekstra heldig har jeg fri fredag og kan ta langhelg. det betyr hei til kjæreste, familie og venner:o)Uansett hvilke dager som er våre "hellige", eller om vi ikke har noen i det hele tatt så slipper vi bomber i hodet vårt ja..det er deilig det!

Cathrine

24.02.2007 kl.23:40

Hei Kari, jeg er en stor fan av deg, synes du er kul:o), Nå har det seg slik at jeg har så fryktelig lyst til å endre livsstil, og når jeg nå fant denne siden her, og tør å skrive til deg, skal jeg jammen sette i gang. Jeg skal fra mandeg av, bruke bloggen min, som en side som også skal omhandle matvaner og treningsvaner. Jeg lover overfor meg selv, og nå har jeg jo gjort det for deg også...tihi. Klem Cathrine

Ingvild

03.03.2007 kl.13:05

Hei!

Våkna tidlig i dag, såg jentenes 3-mil på tv..heilt rått at det går an..Superspreke jenter!! Har selv gått langrenn hele livet og vet hvor tung det er.. De siste årene har jeg kun vært mosjonist og nå er jeg ikke helt fornøyd med kroppen min. Når kan jeg være det? Jeg er 170cm, 64kg, er 76cm rundt midjen, 86cm rundt "magen" og 58 rundt lår. Synes jeg er litt brei.. er det realistiske mål å gå ned 5cm rundt mage og lår frem til sommeren? Trener nå ca. 4 ganger i uka, ski el jogging, klatring og pilates + går i tillegg ca.45min man-fre. og spiser sunt. Bør jeg trene mer?

Til slutt legger jeg til at nytelse er å ligge i en hengekøye ved havet ett sted, ligge i sofaen med en god bok, stå foran peisen etter en treningstur i ruskevær, drikke en kopp kakao eller gå en nydelig påsketur på ski! Go helg! :)

04.03.2007 kl.22:57

Trur du på blodtypedietten?

Unni

06.03.2007 kl.15:29

Hei Kari. :-)

Lurer på en ting. Jeg elsker å danse, er det en ok trening for kroppen? Jeg er forressten 42 år. Prøver å danse ca tre kvarter hver dag etter discomusikk, blir endel hopp og sprett . Eller må jeg trene noe annet ved siden av for å holde kroppen i bra form? Håper på svar fra deg.

Klem fra Unni. :-)

Skriv en ny kommentar

hits