Kari trener landslaget i håndball på Lanzarote!

Kari på location på LanzaroteHei! Her kommer en liten hilsen fra Lanzarote der jeg er i full gang med å spille inn den nye serien "Et Lettere Liv" som handler om 6 overvektige ungdommer som ønsker nettopp dét: Et  letter liv. Det er 6 herlige ungdommer som du kan glede deg til å møte på skjermen.

De synes de må spise veldig mye mat og det er noe jeg ofte får høre fra folk jeg jobber med. De er sjokkert over hyppigheten på måltidene og mengden mat. He- he! Masse volum med begrensede kalorier er altså stikkordet.

Noen som definitivt må både ha i seg mye mat og mye kalorier er idrettsfolk. De kan faktisk trenge så mange kalorier at de kan bli lei av mat. Derfor passer tilskudd bra for dem (sånn som proteinpulver osv.) Man kan jo bli ganske lei av å tygge om man skal ha i seg 7000-8000 kcal hver bidige dag.

Jentene på håndballlandslaget er også her på Lanzarote for å lade opp til EM. Marit Brevik fortalte at hun er veldig opptatt av at treningen også skal være preget av lek og moro. Det ser ut som jentene har det kjempegøy sammen. Marit Breivik er virkelig en kul dame!
Hun spurte om jeg kunne tenke meg å ta dem med på en aerobicøkt. Selvsagt ville jeg det!
Noen av jentene var litt nervøse på om de ville klare trinnene - men de var kjempeflinke! Vi shaka og groova og hadde det helt kanon!

79327-16

Her er jeg på location på Lanzarote! Det er ikke så varmt som man skulle tro når det er tidlig på dagen!

Kari på Lanzarote med produsenten Morten Skovdahl

Her er jeg & produsenten Morten Skovdahl fra Limelight film og TV produksjon!


2 kommentarer

heidi n

26.06.2006 kl.11:02

Lykke til på lanzarote! jeg regner med at du klarer å inspirere kidsa til å starte et sunnere liv! jeg har fulgt med på reprisen av slankekrigen de siste ukene, noe som klarte å inspirere meg til å ta tak i min egen overvekt. nå er det kardiotrening før frokost og styrketrening på kvelden + bedre kosthold. jeg får bare håpe at inspirasjonen varer ;)

Kari Jaquesson

26.06.2006 kl.22:24

Så bra! jeg visste ikke at Slankekrigen gikk i reprise. Så bra at du er motivert! ved å kommer i form senker man sin metabolske aldre (særlig ved å holde på/øke muskelmassen)og det betyr at om man er aktiv kan man ha metabolsk alder som en 20åring selv om man er 60 - og da er det jo lettere å bl imed på alt som er gøy!Fortsett den gode trenden!:-)) KariPS: Kidsa er superflinke!

Skriv en ny kommentar

hits