Hva er fitness?

Tenk deg om og kjenn etter på hvilke assosiasjoner du får. Hvilke ord? Hvilke bilder? Jeg tør ta sjansen på at ordene kan være: slank, sterk, markert, muskuløs, fettfattig, og bildene preges kanskje av muskuløse kropper med lav fettprosent? I så fall er du neppe alene om det.

For meg handler det å leve et sunt liv – eller et Fitnessliv - om så mye mer enn å ha en kropp som ser ut på en bestemt måte. Å leve slik kroppen er ment å leve – i daglig aktivitet er et must, likeså det å mate kroppen med nok av de stoffene den trenger for at alle prosessene skal kunne fungere som de skal. Fitness kan være alt fra gleden over å finne en ny måte å lage linsesuppe på, til å engasjere seg i hvem som skal bestemme hvem som skal få opphold i landet.

Et av nøkkelordene mine er respekt. Respekt for seg selv, for andre, for miljøet, for følelser, for livet i seg selv. Et annet ord er omsorg. Å bry seg, å orke å strekke seg utenfor seg selv.

Hva er harmonisk livsstil?

79327-30Kanskje finnes det like mange svar som mennesker, poenget er vel å kjenne etter, å tenke over, å orke ubehaget ved å revurdere? Å innta en bevisst, proaktiv og engasjert holdning til det livet man lever, på denne fantastiske, lille, rare ballen vi lever på – alle sammen – sammen.

Sånne ting kommer jeg til å skrive om i denne bloggen – alt fra linsesuppe og nye måter å trene på til hvem jeg synes skal bestemme over ditt eller datt.

Forhåpentligvis kommer du til å få noen gode tips, å få lyst til å si din mening og ikke minst til å komme med innspill på viktige saker.

Hilsen Kari Jaquesson!

46 kommentarer

Nyonga

02.06.2006 kl.09:39

Hei Kari,What a super blog! I would really love to have a chat with you about some of your exciting projects related to reproductive health. When would it be suitable?Best regards,Nyonga+47 41917705 (mobile)

ragnhild jaquesson

02.06.2006 kl.12:45

gratulerer med bloggen , den er flott og motiverende for oss alle.st p kari du gjr en fin jobb.

Susanne Harrington

02.06.2006 kl.21:40

Hey Kari!Du skriver ord som kommer til og engasjere mange. Om de er enige eller ikke vil det uansett f mange til tenke over saker de ikke har tenk p tidligere. Vil flge spent med p temaene du vil gi oppmerksomhet fremover!

Tiram

06.06.2006 kl.10:51

Velkommen inn i folden;D Og takk for lenka til meg i sidekolonna -- den har faktisk generert litt trafikk:)

--BiRgiTtE..//<33

02.11.2006 kl.14:01

Hei hei =DLurte p om det kom en sesong 2 av "Et lettere liv" ..Er 12 r og syntes jeg er veldig overvektig..Klem fra meg :)Ps: Tror de som var med i serien er utrolig glad for det du har hjulpet dem med :)

anonyma

09.02.2007 kl.12:50

hei=)lurte p hvordan man ved hjelp av trening blir "kvitt" magen, jeg trener hardt med magemusklene, men det som enten ligger utenp eller innenfor de er ikke til rikke p.jeg hrer at det ikke er bare jobbing med magen som skal til, men flere treningstyper som sammen skal skape en "kjedereaksjon"... som jogging og kraftsenteret samt sunn og nringsrik mat.har du noen forslag til hva jeg kan gjre?

anonyma

09.02.2007 kl.12:52

dine sider, filmer og tv innspillninger er, har vrt og kommer vidre til vre til hjelp for andre. det er mye sant i det du sier.

Filippa

22.02.2007 kl.12:39

Bare et kort spm Kari: Kan den fat burner videoen din brukes av gravide (2 trim tremester). Eller er den dvden din med Mammatrim best egnet?St p :)

Nann-Rosita

24.02.2007 kl.10:42

Ang fitness ..Jeg tror vi har forskjellig mening om hva fitness er. Jeg konkurerer selv innen en av fitnessgrenene , og blir nok litt mutt og irritert nr folk "trner fitness" , da dette for meg er en konkurransegren som man konkurer i . Greit nok vi lever for den, men at folk som ikke konkurerer "lever/trener fitness" blir for meg veldig feil si.

Elisabeth

01.06.2007 kl.17:48

jeg sliter med 26kg overvekt pga jeg har i mange r slitet med spiseforstyrrelse trstespising.. Noen rd komme med??

Aina

07.06.2007 kl.11:04

Hei KAri

Lurte p om du har en privat mail adr..??

Hilsen en som virkelig treger hjelp.

Hper du svarer.

jente p 27

20.06.2007 kl.11:49

Hei, jeg har sett p "Et lettere liv", og ser at de ikke fr drikke light-brus. Jeg lurer p hva som er grunnen til det?

Jeg slanker meg, men har lett for f hemorroider, s det blir vanskeligere bevege seg. Har du noen tips?

jente 21

24.06.2007 kl.19:23

hei hei Kari!!!!! vet ikke annen mte n deg p.

trur jeg trenger din hjelp......! jeg har sett ditt progream "et lettere liv" og skulle nske jeg var like heldig. for ca. 2 r siden var jeg s dum hrte p legen min bestemt meg for sette inn en p-stav..d skulle jeg aldrig gjort. tro d eller ei, jeg la p meg 20 kg p kun 3-4 mneder. forsto ikke hvorfor, men dor p sykehuset tok den ut fikk vite at den ikke hadde fungert som den skulle. kroppen min hadde ftt hormonsjokk!!! de 20 kiloene den pfrte meg har delakt helt for meg. jeg veide 62 kg fr jeg la p meg, hatet meg selv og var konstant deprimert trodde jeg var tykk da. d som var d verste var at jeg fikk vite at man egentlig skal bli testet for den fr man tar denne stave, d fikk ikke jeg..hadde di testet meg frst hadde jeg ikke hadd di 20 kiloene. av alt jeg har sett deg gjort i hjelpe andre til et lettere liv og vrt en inspirasjon. jeg trenger din hjelp, jeg vil ha et bedre, lettere liv og fle at d er hp for meg ogs. hper du tar deg tid til svare meg. hilsen jente 21. p.s. hper p ny sseong med et lettere liv og med utviddet alders gruppe.

Jente 15

24.06.2007 kl.21:19

Hei, Kari!

Jeg har kjpt Fatburner DVD-en og for noen dager siden kjpte jeg den siste boken din! M bare si at trene med deg p DVD-en er sikkelig morsomt! Etter trening fler jeg at jeg har lyst til bevege meg enda mer.. =) Den siste boken din er veldig nyttig! Trener kondisjon- og styrkeprogrammet med deg hver dag n og fler meg bedre etter noen dager! Du er en stor inspirasjon! Tusen takk for at du er den du er =)

anonymus

24.06.2007 kl.21:55

hei!

Jeg lurer p om jeg skal kjpe den fatburner dvd en din.

og s lurer jeg p om hvor hvor mye porto og oppkravsgebyern koster.

hade, hade.

Jente 15

27.06.2007 kl.19:16

Hei, du som kanskje skal kjpe fatburner!

Tenkte jeg kunne hjelpe deg.. =)

P http://www.powermusic.no/storefront.php kan du kjpe Fatburner.

Det er gratis melde seg inn, og DVD-en kommer etter 1-3 dager.. vanligvis! =)

01.07.2007 kl.18:01

Hey Kari.

Sg p serien "et lettere liv". Du e virkeli flink t f ungdommen opp av gostolen ut i aktivitet.. Hadde vert grett hatt ei s dg s pusha mg t d o:)

Eg fle meg noks overvekti for ti, har vert d heila live.

I 10. klasse va eg ca 105-110 kg. Mn n har eg ftt en litt bedre livsstil hverdagen e enklere men eg fle meg enn overvekti.

E ca 185 hge ligge p rundt 89 kg.

Trene vekter gr tur nesten hver dag i ca 3 kvarte-time.

Eneste s stoppe meg e at eg e for gla i pc-en tv'n.

Gr en del timer t d hver dag.

Har og hatt en form for spiseforstyrrelser mn det dela mye for meg og hverdagen s eg holdt kje ut d.

D e kje s ofta eg e innp denna si s eg hadde hpt p ftt et lite svar fra dg p e-posten s eg skreiv inn.

Hpe p svar fra dg:) Hadde o vert kult ftt noe tips om trening kosthold i forhold t min vekt hyde s eg kan klara hlla p i lengre ti..

Likte veldi godt programme "et lettere liv" eg hpe p at du vil snart komme ijen me ein lignanes serie...

Klemz...

jente 21

07.07.2007 kl.22:00

hei Kari!!!

er d meningen at du skal svare p disse sprsmla vi legger inn?????? trenger virkelig din hjelp, dine rd!!!

hilsen jente 21._ susanne

Camilla snart 13

29.07.2007 kl.01:42

Hei Kari!

Jeg s p et lettere liv ungdommene virket veldig glade etter du hjalp dem.

Jeg veier 70 kg og er 1,55(ca)hy begynner snart i 8 klasse, jeg prver g ned har du noen tips eller rd om hvordan jeg kan g ned???Har prvd g ned selv men det gr eller opp(N trenger jeg hjelp)

Andreas Engvig

02.08.2007 kl.20:22

Brain Fitness som en viktig del av Total Fitness.

Jeg er legestudent, og jobber for sommeren i et Brain Fitness firma i San Francisco.

Vi jobber med aa spre kunnskap om hvordan fire pillarer, inkludert brain exercise kan bidra til sustainable brain health. Det er blitt virkelig stort her borte.

Mange firmaer jobber aa implementere brain fitness i sine treningsprogram for ansatte.

Andre gaar paa online brain gyms der du kan trene de mentale musklene dine, slik vi begynte aa gaa paa treningsstudioer i forrige aarhundre for aa trene resten av kroppen.

Noe for bloggen din?

Mvh

Andreas Engvig @ SharpBrains blog

http://www.sharpbrains.com/blog

Maiken Nilsen

03.10.2007 kl.09:53

Hei Kari !

Ja, jeg er en jente p 17 r som fler at i rene som har godt har jeg bare lagt p meg og lagt p meg. Det er ikke mye men jeg liker det ikke. Jeg trener flere ganger i uka, men jeg synes at jeg ikke blir verken tynnere osv.

Kan du vre s snill gi meg noen tips om hvordan jeg skal trene spise sunt ?!

Hilsen jente med drlig selvtillitt.

Aud-Helen Karlsen

22.11.2007 kl.17:07

Er ikke akkurat noen kommentar, mennsker s sterkt et lite rd fra deg.

Har god del benskjrhet og finner det svrt vanskelig trene, m nok bassere meg p lette velser, men er usikker p hvordan.

trenger trene rumpen m inrmme det, men ogs hele kroppen da jerg har tedens til bli sriv i musker og skjelett.

Hper at du har tid til gi noen rd.

Flger deg p God morgen Norge og synest du er super nr det gjelder trening. M si si

jeg fler meg litt dum da he he. Legger til at jeg tross alt er 57 r da.

Seka

11.12.2007 kl.18:30

Hei Kari.N skriker jeg for hjelp. N har jeg virkelig sunket lavt. N sitter jeg faktisk griner fordi jeg m skrive til deg og hper at du kan hjelpe meg. Jeg var overvektig som liten, var mobbeoffer alle skoler, klarte slanke meg, under normalvekten en gang, men gikk fort opp igjen. Klarte g ned igjen og opp osv. skikkelig jojo slanking. Jeg klarer liksom ikke n det jeg vil. N har jeg ndd et snt niv at jeg verken gr ut, bare hvis jeg m. Og med ut mener jeg p byen. Jeg har gtt opp ganske s mye og orker ikke jojo slankingen mer. Var hos en ernringsfysiolog ved et sykehus, men de kunne ikke behandle meg siden jeg ikke var overvekt. Jeg spurte om jeg kunne f et par konsultasjoner slik at jeg kan forebygge overvekten, men det kunne dem ikke hjelpe meg med. Siden jeg igjen ikke var overvektig. Hva er det som skal til fr en skal f hjelp?Jeg har sett p programmet ditt "et lettere liv" og spurt han godeste om hvorfor jeg ikke er med. Jeg trenger virkelig hjelp. Jeg har spurt kjresten om hanhar lyst trene sammen meg, men det hadde han absolutt ikke lyst til. Han har selv gtt opp over 20 kg.Jeg orker ikke tanken p vre kjukkere,jeg har prvd kaste opp etter hvert mltid men (det var ikke noe for meg) og jeg har prvd ikke spise, men da blir jeg bare drlig og det er jo et bra tegn. Jeg elsker mat, men spiser ikke s mye, det bare legger seg lett p meg. Har vrt hos lege for underske meg, men alt er ok med stoffskifte osv. Jeg hadde tenkt reise bort i 3 mnd for trene og bare vre for meg selv, for vinne tilbake respekten for meg selv, fler at jeg har mistet alt. For at jeg skal reise bort trene hard s m jeg har penger og med boligln s er det umulig. Hvorfor m alt koste s mye??? Er alt for opptatt i hjernen med tanken p slanking, har brukt masse penger for prve nye ting, men aldri nr jeg mlet.Familien er ogs lei av slanking, s nr jeg sier nei takk til noe sjokolade fordi jeg har lyst prve la vr, s sier dem: N m du gi deg, det skader ikke, ogs ler alle.. Det er ikke lett vre meg, og slik er det mange mennesker som har det tror jeg, men mange er redd for si noe. Jeg mtte manne meg opp for skrive alt dette.Hvorfor koster det leve et sunt liv, og hvorfor m man g gjennom noe slik uten hjelp fordi det koster for f hjelp. HPER VIRKELIG OM NOEN KAN HJELPE MEG. Hvis jeg ikke fr noe hjelp av dere eller ikke for noe svar s fr jeg bare la vr. Jeg har vrt sterk, men har mistet all energi i kroppen.Men hper p et positivt svar:-)Hilsen SEKA

Terese i USA

11.01.2008 kl.02:27

Hei Kari,Jeg bor fortiden i USA og har planer om aa bli personlig trener ved aa gjennomfore godkjent sertifisering her. En dag haaper jeg aa komme hjem til Norge og jobb som personlig trener, men vet ikke helt hva om kvalifiserer til dette hjemme i Norge? Har ogsaa planer om aa ta sertifisering for aa bli Health/fitness instructor og

ma derfor ta grunnfag i Kinesiology - excersise sience. Er dette noe som er "godkjent" i Norge??Takk for hjelpen!

anonym kokk;)

19.02.2008 kl.23:19

hei... er en gutt p 16 som gr frste ret resturang og matfag. Men problemet mitt er at jeg er litt for "gla i mat"... etter at jeg bynte har jeg gtt opp ca 12-15kg:-( jeg syntest sel at jeg hadde et bra kosthold og en bra kropp fr, men no s er jeg ganske "dryg" i rundt midjen. jeg har veldig lyst til f til bake den gode gamle kroppen min, men jeg orker ikkje bynne trene. jeg har sakt d ofte til venner og familie at jeg skal bynne trene men, det sjer aldri... hva skal jeg gjre og hvor skal jeg beggynne??!hper du kan hjelpe meg til trivest med kroppen jeg gr i... hilsen anonym kokk;P

Kjersti

26.02.2008 kl.10:42

Hei Kari! Jeg nsker g litt ned i vekt, og fikk et tips av en treningsveileder p et treningssenter om ta meg en joggetur hver morgen p tom mage, gjerne etter ha drukket en kopp med sterk kaffe. Etter ha lest en artikkel her om dagen som omhandlet nettopp morgentrening p tom mage, begynte jeg lure p hvilken treningsintensitet som gir best resultat forbrenningsmessig sett under snn type trening. Artikkelen understreket viktigheten av trene med lav intensitet. Det stod at dersom intensiteten blir for hy og du ikke har spist, begynner kroppen bruke av sukkeret som du har lagret i musklene i stedet for benytte seg av fett som drivstoff. Men samtidig leser jeg jo sttt og stadig at det er hyintensiv trening som gjr underverker for forbrenningen...!?! Sprsmlet blir da - skal jeg trene med hy eller lav puls for f best resultat dersom jeg trener p tom mage om morgenen..? Setter stor pris p svar :-)Mvh, Kjersti

Marthe

14.02.2009 kl.13:19

HeiLurte p om du har tips til bra pilates dvd??

Nina

27.09.2009 kl.15:56

Hei Kari.

Skriver til deg da jeg ser p deg som en som er ekspert :-) p mat, trening etc.

Jeg er jente (dame) p 48 r. For to r siden gjennomfrte jeg en Gatsric Bypass operasjon og har siden gtt ned nrmere 60 kilo.

Jeg er utrolig glad for at jeg turde (var nemlig livredd), gjennommfre operasjonen. Jeg har, siden min mor satte meg p min frste slankekur som 14 ring gjennomfrt utallige kurer. Mange ganger har jeg gtt ned 20- 30 og 40 kilo, men alltid lagt p meg igjen. Da jeg ble gravid med min snn for 14 r siden hadde jeg gtt ned over 40 kilo p Cambridge, men alt pluss litt til, la jeg p meg i lpet av svangerskapet.

Etter det ga jeg opp og la bare p meg mer og mer. Da jeg ble operert veide jeg 155 kilo.

Jeg har aldri spist et mltid med god samvittighet.

Men s til mine 'problemer' n:-)

Jeg nsker g ned 15-20 kilo til, og nsker begynne trene for f 'drmmekroppen' :-)))

Mange som har gtt ned s mye som jeg har m igjennom plastisk kirurgi. Det m nok jeg ogs da jeg har mye ls hud, men vil trene snn at jeg kommer i form og at jeg kanskje til min femti rs dag, ikke ser ut som en 50 ring :-))

S lurer jeg p; hva gjr jeg, hvordan begynner jeg? Kunne det vre en ide for et tv program. Flge meg p veien :-)

Jeg er ikke trent i det hele tatt og vet jeg m begynne p scratch, men jeg er sta og har st p vilje til gjennomfre dette. . .

Vennlig hilsen Nina

Kari Jaquesson

02.10.2009 kl.22:03

Nina:Du har ftt en ny sjanse. Husk at rsakene til din overspising ikke er borte selv om du har tatt en operasjon, Jobb med ditt VELVRE og dine mnstre. Beste du kan gjre: G minst 1 time hver dag i raskt tempo (2 halvtimer er helt OK) etter hvert vil tempoet ditt ke, men g s fort du kan hele tiden.

Begynn trene styrke p et senter eller invester i min DVD: Video Vitamin 4 se HER: http://www.powermusic.no/storefront.php?pid=184 Den DVD?en er fantastisk for stramme opp formene!

Ditt viktigste redskap: tlmodighet, langsiktighet, tilstedevrelse! Lykke til! En dag av gangen!

May Britt

11.10.2009 kl.10:29

Hei Kari:0) Super blogg du har :0)

Marianne

21.10.2009 kl.20:54

I dag kjpte jeg boken din, og den er enda bedre enn forventet! Gleder meg til lese den fra perm til perm og prve ut oppskriftene dine :):)

Marianne H Skjrvik

30.12.2009 kl.21:58

Hei Kari!

Jeg er ei jente p 27 r og har n gtt sykemeldt i 4 mneder p grunn av veldig vonde hler. Pvist hlsporer og betennelse. Driver prver ut diverse for kanskje komme meg p jobb igjen snart.. Jeg vet med meg selv, og legen sa det til meg n at jeg skulle gtt ned i vekt.. Jeg er 1. 78 lang og veier ca 90 kg. Legen rdet meg til begynne med en diett ogs vil jeg trene i tillegg. Kjenner at jeg trenger det veldig! Kan du gi meg noen gode rd om kost og trening.. Har den nye videoen din fra god morgen norge. Jeg har trent mye etter deg tidligere. Var kjempeflink i 1 1 /2 r, men s dabbet det av med alt etter at faren min dde i bilulykke for 3 r siden. N M jeg bare ta meg sammen... derfor spr jeg deg om du kan vre snill gi meg noen gode rd!

P forhnd takk!

Marianne H Skjrvik

Kari Jaquesson

06.01.2010 kl.09:32

Marianne H Skjrvik:Hei Marianne. Kan ikke gi deg noen spesifikke kortholdstips, men vet du hva? Sjekk boken min "KETSJUP ER LREIT". der er det masse tips og oppskrifter. Det som er viktig for deg er begynne gradvis med aktivitet som FR DEG UT AV HUSET: Dra p svmmehallen. Jeg vet at man fler seg litt "OFF" nr man fler seg stor, men hvem har sagt at du m g med badedrakt? Jeg bruker shorts og singlet med treningsBH under nr jeg er i svmmehallen. Svmming er lett f til selv om hlene er vonde. I tillegg kan du sykle og trene styrke p apparater. Meld deg inn p et treningsenter. Mange har ftt super gruppesttte & kunnskap gjennom kurs som Grete Roede og Libra. Meld deg p - i det hele tatt - mest mulig sosiale aktiviteter. Det er beintft miste foreldrene sine, og 27 r er faktisk ganske ungt miste faren sin. Man kan fle seg tom og trist kjempelenge, at det ikk er noen vit si noenting. Men tenk p, at han ville helt sikkert bedt deg om LEVE!! Ikke bare overleve. S nr motivasjonen svikter, lev litt for papsen din ogs!

Hper du blogger tilbake om et par uker og forteller om hvordan det gr. Klem fra Kari

Jente 17

28.02.2010 kl.17:55

Heisann, noen r tilbake hadde du et program som het "ett lettere liv"...Det va kjempebra og for meg virket det virkelig som de ungdommene som deltok faktisk fikk et bedre liv i etterkant! N lurte jeg bare p om det noen gang i nr framtid kommer et nytt program, som det gr ann melde seg p i?

Jeg kunne virkelig trengt hjelp til f bedre helse og sunnere kropp gjennom sunnere mat og bedre trening, men jeg klarer ikke starte selv, s jeg tenkte p dette programmet her om dagen, og tenkte jeg skulle hre om det kommer en ny sjanse for oss andre som trenger hjelp til et bedre liv ogs :-)

Mvh

Jente 17

snart2barnsmamma

11.06.2010 kl.10:36

Hei Kari!

Eg lurte p om du har noen gode tips/treningsvideo som funker bra til trening etter fdsel. Har dvden din "Mammatrim med Kari" og synst den har vrt kjmepe god ha, selv om formen har "sviktet" meg litt. har en gut p 3r, s fr beveget meg hver dag hvertfall:) N er eg gravid i uke 30 og det nrmer seg ml:) vill gjerne komme i form igjen etter fdsel...

Kari Jaquesson

12.06.2010 kl.15:04

snart2barnsmamma:Hei! Trim med Kari er veldig fin med 3 forskjellihe program. et med kondis (20 minutter), et med stram-opp (20 minutter) og et med "myk gym" (20 minutter). Etterhvert er det fint med Video Vitamin 4 med strikk og Video Vitamin 5 Fatburner. Kan ogs anbefale deg gratisDVD'en du kan f p www.tena.no med velser for bekkenbunn - laget av Kari Be som er ekspert p dette. Lykke til!

Elisabeth

24.06.2010 kl.22:14

Hei Kari

Frst m jeg si at du gjr meg i s skikkelig godt humr!! Du er alltid s sprudlende og positiv.

Derfor tenkte jeg at sren ...n prver jeg, har tenkt p skrive til deg noen ganger...

Jeg har tittet litt p de forskjellige treningsvideoene dine og funnet ut at det er jeg selv som m gjre noe - n.. Problemet er finne ut hva jeg skal starte med...og hper du kan gi meg noen gode rd og tips.

Jeg er 172 cm hy og veier ca 60 kilo. Jeg skal ikke trene for g ned i vekt, men jeg nsker f bedre holdning og styrke. Jeg sliter med balansen og fler at jeg er "stiv som en stokk" uansett hva jeg starter med. Dansingen jeg s p en av videoene ser jo S morsommt ut..men jeg fler at jeg ikke har rytme heller, men som dere sa s har alle det - man m bare slippe seg ls.

En annen viktig del for meg er hva ting koster. Jeg har ikke all verden av penger og kan ikke g p helsestudio/ treningssenter som koster mange hundre kroner pr.mnd.

Da stopper det seg kanskje selv tenker jeg...

Jeg brakk et ben inne i ankelen for 2 r siden som jeg fler ikke er 100% bra enn. I tillegg sliter jeg med tretthet og gr konstant p B12 vitaminer, er i startgropen av lavt stoffskifte, som ikke har sltt skikkelig ut enn.

S da er sprsmlet mitt: Hvor og hva br jeg starte med?? Jeg har S lyst til lre meg danse...hvis jeg tr - og jeg trenger virkelig styrke og kondisjon...samt balanse..

Jeg hper virkelig at du kan svare meg og gi meg noen rd - selv om jeg er slank og ikke skal g ned i vekt. Jeg trenger virkelig komme i form jeg ogs....og sliter med motivasjon, har ingen som kan dra meg opp av sofaen.

Hper hre fra deg Kari, ha en fortsatt fin kveld. :-))

Kari Jaquesson

26.06.2010 kl.18:59

Elisabeth: Tusen takk for veldig koselig tilbakemelding! Du skal absolutt IKEK ned i vekt! (kanskje heller f litt mere muskler): Deter viktig at du fr en SPESIALISTvurdering p stoffksiftet slik at du kan f riktig medisinering s fort som mulig. Det er ingenting vente p nr du har tretthet og andre typiske symptomer. Alle jeg har sendt avgrde til legen som har ftt riktig medisinering sier at det er som trykke p en knapp: plutselig er overskuddet tilbake!

Hvorfor m du ta B12 tilskudd?

trene hjemme med DVD er billig, gy og tidsbesparende. Jeg anbefaler deg begynne med Video Vitamin 4 (den med strikker). Den gir topp resultater p oppstramming, styrke, holdning osv. Etterhvert kan du supplere med noen av de andre.

Hva gjelder dans: Hva med prve seg p et kurs? "Kom og Dans" kursene er finne mange steder i landet. Da trenger du ingen partner og jeg tror ikke de kursene er s dyre.

Hper du skriver og forteller hvordan det gr! (pluss hvorfor du m ta B12)

Lykke til! :-) Kari

Hans

13.09.2010 kl.20:37

Hei.

Hvordan sender man en beskjed til deg som ikke skal p bloggen. Den "spr Kari" linken virket ikke.

Kari Jaquesson

19.09.2010 kl.11:51

Hans:Via FB :-)

Kennet

24.10.2010 kl.19:59

Hei, Kari.

Kan jeg linke deg til min hjemmeside?

:)

Fruktig

26.10.2010 kl.19:46

Hei kjre Kari!

Jeg er ei jente som har kommet ut for en skade og kan ikke trene p laaang tid, og siden aktivitetsnivet mitt reduseres s kraftig, ble jeg anbefalt et mye lavere kaloriinntak ogs.

Jeg er i utgangspunktet tynn og slank, og har heller ikke vrt i stor aktivitet de siste rene fordi jeg har startet p et krevende, men engasjerende studium som tar mye tid.

Jeg lurer p hvor mange kalorier jeg br ligge p for opprettholde min vekt? Jeg regnet det p p en slik kalulator at jeg burde ligge p ca, 1800 kcal om dagen med mitt aktivitesniv. Kan dette stemme? Jeg er 170 cm og 58 kg, 21 r gammel.

Kan du vre s utrolig snill komme med tips til en dagsmeny for meg med 4 mltider? (Dette passer rytmen min best.)

- For at jeg skal f i meg alle mikronringsstoffene jeg trenger p et slikt ?stramt kalori budsjett?, at jeg m beholde muskelmassen og en riktig fordeling av makronringsstoffene

- Jeg er utrolig glad i GROVT brd og godt med variert plegg.

- Ja, jeg liker fisk.

- Middag p ca. 600 kcal

- Prv inkludere 5 om dagen!

Dette betyr s utrolig mye for meg, siden jeg er svrt opptatt av sunn ernring etter at flere i familien min sliter med lvsstilssykdommer, og jeg nsker en god helse tross mitt labre aktivitetsniv.

Jeg ser opp til deg og synes du er en knalltff dame. Hper du kan svare med p dette.

Vennlig hilsen en skadet og frustert.

Fruktig

04.11.2010 kl.19:49

?

Heidi

27.05.2012 kl.21:50

Hei Kari!

Ser p GMN hvr mandag,for og innformere m sjlv om nye

treningstips osv. Trener selv p Flex Harstad -og trives godt med det!

Snart starter sommerprogrammet,og det blir utetrening i r. JIPPI!

Det blir spennende nr progr.kommer. Har du noe snnt p ditt studio?? Kan jo vre et tips for

alle....ut p tur aldri sur! Ha en fin uke Kari.

Heidi

27.05.2012 kl.21:56

Hei Kari!

Flott blogg du har.

Liker selv og trene og leve sunt.

Ha ei fin uke.

Heidi

27.05.2012 kl.22:00

Hei Kari!

Flott blogg du har:))

Skriv en ny kommentar

hits