august 2012

Mer Aubergine

Jeg kan bare bekrefte at auberginelasagne er døgodt. Aubergine i små terninger med hakket løk koser seg ført i litt olivenolje, hvitløk, så en god liter tomtapassata (eller finhakkede tomater på bo...

Mere mat!

Ja, da er siste rest av Imam Bayeldi blitt spist opp (i går). Jeg laget nemlig en gigaporsjon. I dag gikk jeg løs på squashen og gjorde det superenkelt: Skar opp i brede staver, lot dem bare såvid...

Aubergin, aubergin - Imamen besvimte!

Jeg har promotert aubergine ri dag, kom innom Rem aog det var auberginer og squash til 15 kr kiloen. Jeg kjøpte masse! Her er min favorittoppskrift - dette hadde vi til middagidag sammen med ovstek...

FOOD (con) FUSION

I sommer var jeg på reise i USA. Blogger litt om forskjellige ting derfra fremover.Dette er femte innlegg i serien. En ting (av flere) jeg digger med USA er at det er en utrolig entrepenørånd der....

True Food Kitchen i San Diego.

I sommer var jeg på reise i USA. Blogger litt om forskjellige ting derfra fremover.Dette er fjerde innlegg i serien. Før jeg dro til USA ba jeg "medlemmer" av min Facebookside om å komme med tip...

Sommer i USA

I sommer var jeg på reise i USA. Blogger litt om forskjellige ting derfra fremover. Conventionsenteret i San Diego er kjempesvært! Det skal bli enda større visstnok, for de planla store arbeider d...

San Diego - Convention!

I sommer var jeg på reise i USA. Blogger litt om forskjellige ting derfra fremover. I likhet med veldig mange holder jeg pusten i vente på nyheter om den forsvunnede piken. Vi må håpe på det beste...

Sommerminner Oslo- San Diego

I sommer var jeg på reise i USA. Blogger litt om forskjellige ting derfra fremover. Det var relativt digg å bli oppgradert til business sa jeg skulle borde flyet fra London til San Diego. Det er n...

Fett på forsiden

Oh-la-la - at fett selger er det ikke tvil om. Både VG og Dagbladet har slankevekkferiefettet på første side i dag. Pinlig egentlig, men det selger, akkurat som forsider som handler om været. Særli...
hits