august 2012

Mer Aubergine

Jeg kan bare bekrefte at auberginelasagne er dgodt. Aubergine i sm terninger med hakket lk koser seg frt i litt olivenolje, hvitlk, s en god liter tomtapassata (eller finhakkede tomater p bo...

Mere mat!

Ja, da er siste rest av Imam Bayeldi blitt spist opp (i gr). Jeg laget nemlig en gigaporsjon. I dag gikk jeg ls p squashen og gjorde det superenkelt: Skar opp i brede staver, lot dem bare svid...

Aubergin, aubergin - Imamen besvimte!

Jeg har promotert aubergine ri dag, kom innom Rem aog det var auberginer og squash til 15 kr kiloen. Jeg kjpte masse! Her er min favorittoppskrift - dette hadde vi til middagidag sammen med ovstek...

FOOD (con) FUSION

I sommer var jeg p reise i USA. Blogger litt om forskjellige ting derfra fremover.Dette er femte innlegg i serien. En ting (av flere) jeg digger med USA er at det er en utrolig entrepenrnd der....

True Food Kitchen i San Diego.

I sommer var jeg p reise i USA. Blogger litt om forskjellige ting derfra fremover.Dette er fjerde innlegg i serien. Fr jeg dro til USA ba jeg "medlemmer" av min Facebookside om komme med tip...

Sommer i USA

I sommer var jeg p reise i USA. Blogger litt om forskjellige ting derfra fremover. Conventionsenteret i San Diego er kjempesvrt! Det skal bli enda strre visstnok, for de planla store arbeider d...

San Diego - Convention!

I sommer var jeg p reise i USA. Blogger litt om forskjellige ting derfra fremover. I likhet med veldig mange holder jeg pusten i vente p nyheter om den forsvunnede piken. Vi m hpe p det beste...

Sommerminner Oslo- San Diego

I sommer var jeg p reise i USA. Blogger litt om forskjellige ting derfra fremover. Det var relativt digg bli oppgradert til business sa jeg skulle borde flyet fra London til San Diego. Det er n...

Fett p forsiden

Oh-la-la - at fett selger er det ikke tvil om. Bde VG og Dagbladet har slankevekkferiefettet p frste side i dag. Pinlig egentlig, men det selger, akkurat som forsider som handler om vret. Srli...
hits